Header wandketels black

Over Remeha

BDR Thermea Group


BDR Thermea Group produceert en distribueert internationaal verwarmings- en warmwatersystemen en daaraan gerelateerde diensten. De missie van BDR Thermea Group is om klanten een nog betere service te verlenen en op basis van nieuwe technologieën energiezuinigere producten te ontwikkelen die een nog hoger comfort bieden.

Remeha is onderdeel van BDR Thermea Group

Gebundelde krachten

BDR Thermea Group is wereldwijd gevestigd in ruim zeventig landen en realiseert met meer dan 6400 medewerkers een jaaromzet van circa € 1,8 miljard. Daarmee is BDR Thermea Group de op twee na grootste speler in de Europese markt voor verwarming- en sanitair warmwatersystemen.

Binnen BDR Thermea Group is Remeha is één van de grotere merken. Andere merken zijn onder andere Baxi, De Dietrich, Brötje Heizung en Chappée. De merken versterken elkaar op het gebied van onderzoek, technologie, markten en innovatie.

Dankzij de lokale vestigingen in vrijwel alle Europese landen kan BDR Thermea Group snel inspelen op de veranderende behoeften in de markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.

BDR Thermea Group logo klein 

Lees meer informatie over BDR Thermea Group op www.bdrthermeagroup.com.