Header_mijnRemeha

Trainingen

OK CV label 


De veiligheid van onze producten houdt niet op als onze producten de fabriek verlaten. Gedurende de gehele levensduur moet de klant erop kunnen vertrouwen dat zijn cv-ketel doet wat hij moet doen: zuinig, stil en probleemloos het ultieme comfort leveren. Met het OK CV label kunnen wij consumenten deze zekerheid bieden.

Het OK CV label is een vrijwillig kwaliteitslabel waarmee u uw klant de garantie kan geven dat het onderhoud aan zijn cv-ketel tenminste een keer per twee jaar plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant. Een goed onderhouden cv-ketel zorgt voor:

 Maximale operationele veiligheid

  • Zo zuinig mogelijke warmte- en warmwaterproductie
  • Minimale kans op storingen
  • Besparing op de energiekosten
  • Minimale milieubelasting

OK voor uw klant, OK voor u

Met het OK CV label profileert u zich als een echte vakspecialist. U kunt het aantal onderhoudsabonnementen laten groeien en komt vaker in de gelegenheid uw klanten te adviseren over bijvoorbeeld een veilige installatie, onderhoud en energiezuinig stoken

 

Hoe kunt u het OK CV label voeren?

Het kwaliteitslabel stelt eisen aan o.a. de diplomering van monteurs, de apparatuur waarmee gewerkt wordt, de kalibrering, keuring en kwaliteitszorg. Om aan deze eisen te voldoen, dient u als bedrijf gecertificeerd te zijn. Daarnaast dienen monteurs de juiste opleiding te hebben gevolgd.

 

Volg nu de cursus Energie Service Specialist van OK CV bij Remeha

U kunt de OK CV cursus Energie Service Specialist volgen bij Remeha. Deze cursus bestaat uit 4 dagdelen verdeeld over twee opeenvolgende woensdagen. De onderwerpen die besproken worden tijdens de cursus zijn: installatie, veiligheid rond de ketel, wetgeving en communicatie naar de klant. Het 4e dagdeel betreft een theorie- en praktijkexamen. Kijk bij trainingen voor meer informatie over de cursus Energie Service Specialist.

Volg OK CV training

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of kijk voor meer informatie over OK CV op www.ok-cv.nl.