Project in Beeld

Woningcorporatie Kennemer Wonen

Tzerra Plus CW4

Kennemer Wonen is een sociale huisvester in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Uitgeest en Heiloo. De woningcorporatie bouwt en verhuurt betaalbare en goede woningen. Cv-ketels spelen hierin een belangrijke rol als het gaat om leefbaarheid (woongenot) en duurzaamheid.

Kennemer Wonen is een woningcorporatie met ruim 10.000 huurwoningen in de regio Noord-Kennemerland. Kernactiviteit is het beheren, verhuren, bouwen van woningen en de activiteiten die hier direct uit voortkomen. Andere activiteiten richten zich op het behouden of verbeteren van de waarde van het bezit. Hierbij spelen leefbaarheid en duurzaamheid een belangrijke rol. De cv-installatie moet hier aan bijdragen. Bij het vervangen of plaatsen van cv-ketels is de doelstelling om energie te besparen en het comfort te verhogen. Een betrouwbare ketel is hiervoor een must.

Kennemer Wonen werkt al decennia met de Remeha cv-ketels. Om aan de gestelde doelstelling te voldoen is er voor 460  woningen in diverse gemeentes rondom Castricum gekozen voor de Remeha Tzerra Plus CW4. Een ketel die compacter is dan de verjaarde ketel (Remeha W21 ECO), maar grootser in zijn prestaties. 

Doelstelling

Het vervangen van de verjaarde ketel(s) door betrouwbare ketel(s) die het wooncomfort verhogen en energie besparen.

Resultaat

Een ketel die zorgt voor een verhoging van het comfort, besparing van energie en die niet storingsgevoelig is.

Succesvol verloop

Installatietechniek De Noord uit Heiloo is de installateur van alle 460 cv-ketels die zijn vervangen. Het OK CV-gecertificeerde bedrijf is een echte specialist op het gebied van installatietechniek en werkt al jaren naar tevredenheid met de Remeha producten. “Voor dit project en vanuit de woningcorporatie is een betrouwbare ketel, zowel op het gebied van storingen als op kosten, enorm belangrijk. De cv-ketel moet gaan bijdragen aan het verhogen van het comfort in de woning en energie besparen. De Tzerra Plus CW4 sluit perfect aan op deze wens, de appendages zijn op elkaar afgestemd en de ketel is ook nog eens gemakkelijk te installeren.”, aldus Ronald Wernsen, de Noord.

De installateur uit Heiloo werkt niet alleen graag met de juiste producten, maar ook graag met goed geschoolde en ervaren jongens die een buitengewone kwaliteit leveren. Dit maakt het voor Kennemer Wonen en Remeha prettig samenwerken met de installateur. “We zijn erg tevreden over dit project. Het verloopt volledig naar wens”, aldus de heer P. Hopman van Kennemer Wonen.

Ook Kennemer Wonen en Remeha zijn al jarenlang succesvol met elkaar verbonden op het gebied van warmtecomfort. Daarnaast werken de drie partijen graag samen op het gebied van duurzaamheid, bijvoorbeeld met de Remeha Tzerra Hybride. “We kijken als woningcorporatie altijd naar duurzame  alternatieven. De producten van Remeha zijn een stap in de goede richting.”

De Tzerra Ace is inmiddels beschikbaar en nu nóg handiger.

U kunt dit volledige Project in Beeld in PDF downloaden.

Interesse in bovenstaande producten of mogelijkheden?

Vraag uw accountmanager