Header professional Staande Ketels

Uitbreidingen en accessoires

eSMART Inside

‘eSMART Inside’ gaat verder dan alleen een ketel. Het is een begrip voor de digitale mogelijkheden die we nu al bieden en die in de toekomst alleen maar wordt uitgebreid.

Hierbij wordt de basis gevormd door de nieuwe besturingselektronica van de onze producten. Deze elektronica stuurt niet alleen deze producten zelf op een uiterst betrouwbare, comfortabele en slimme wijze aan, maar schept ook mogelijkheden om een intelligente ‘connected’ omgeving te creëren.

In combinatie met slimme thermostaten, gateways, interfaces en app’s wordt er een digitale snelweg geplaveid van onze producten naar installateur en eindgebruiker. De mogelijkheden worden hierdoor oneindig, zowel qua producten als diensten. Onze eSMART-producten zijn zelf in staat om preventieve serviceberichten te sturen. Via Smart Service Support (bestaand uit de Smart Service Tool, in combinatie met de Smart Service app) kan de installateur eenvoudig via zijn smartphone of tablet ter plekke met het toestel communiceren en alle informatie uitlezen of instellen. 

Daarnaast zijn de eSmart-producten optimaal voorbereid met Remeha Connect.

De eerste producten die over eSMART Inside beschikken zijn:

eTwist thermostaat
Quinta Ace wandketel
GAS 220 Ace staande ketel

> Dit voorjaar volgen de Tzerra Ace en Calenta Ace
 eSMART inside